SIMON TOG REJSEN FRA MILJØPROBLEMER TIL KROPSPROBLEMER

Simon kastede sig spontant ud i ManuVision Uddannelsen efter en massageworkshop, en pludselig opstået lyst til at lære at behandle selv og en nat på Google, hvor han ledte efter uddannelser inden for kropsterapi. Han fandt ud af, at der var infoaften om ManuVision Uddannelsen ugen efter. Siden maj 2016 har han haft egen praksis på Nørrebro.

Der var ikke lang betænkningstid, før Simon kastede sig ud i en uddannelse som behandler på ManuVision Uddannelsen. Han havde været til en workshop i thaimassage og fik lyst til at lære at behandle. Han vidste, at det ikke ’bare’ skulle være massage, det skulle også indeholde noget terapeutisk.

En nat sad han og googlede. I sin søgning faldt han først over ’kropsterapi’ og derefter ManuVision, der havde infoaften en uge senere.

”Efter at have mødt underviserne på infoaftenen, var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at det var det, jeg skulle. Jeg havde aldrig prøvet en behandling selv og vidste nærmest ingenting. Men den måde, de præsenterede ManuVision Uddannelsen på, talte til noget i mig, som jeg i den grad savnede.”

ManuVision Uddannelsen åbnede Simons øjne

Simon fik en god aftale med sit daværende arbejde og fordelte sin barsel fra sit første barn ud, så han hver mandag kunne holde fri og tage på uddannelse hos ManuVision. Det holdt kun et år, så var der udsolgt, fortæller Simon:

”Efter et år kunne jeg ikke fortsætte på mit gamle arbejde længere. Jeg led en langsom død bag computeren. Og samtidig var noget meget levende blevet vækket i mig gennem ManuVision. Til sidst måtte jeg sige op. Jeg besluttede mig for at starte en behandlerpraksis op i stedet og se, hvad det ville bringe med sig.”

Forståelse for ALLE relationer

Simon bor til daglig på Nørrebro med sin kæreste og to børn på et halvt og to et halvt år. Hans to år på ManuVision Uddannelsen, der blev afsluttet med en eksamen i december 2016, hjælper ham ikke kun med at få smør på bordet, gennem sin egen behandlerpraksis:

”Det har givet mig en stor forståelse for mennesker og de kampe, vi alle går med. Det hjælper mig enormt til bedre at kunne stå med mine personlige relationer til kæreste, venner og familie. Og så har det givet en kæmpe indsigt i mig selv og forståelse for (og dermed overbærenhed med), hvorfor jeg handler, tænker og føler, som jeg gør.”

Hver behandling er ny og helt unik

For Simon er det noget helt særligt, at han som behandler kan hjælpe folk til at arbejde med deres krop, give slip og sætte deres vejrtrækning fri. På den måde behandler kroppen nærmest sig selv. Så længe der altså er fri gennemstrømning ud i alle legemets hjørner og kanter, forklarer han.

”Vi giver kroppen plads til at arbejde og dermed optimale vilkår for at hele, restituere og rekreere. Vi giver vores klienter en mulighed for at arbejde med deres krop fremfor imod den.”

Det betyder meget for Simon, at hver behandling er ny. Fordi intuitionen og indfølingen spiller så stor en rolle, kan han ikke forberede sig til en behandling. Han må stille sig op med sig selv, sin nysgerrighed og den erfaring, han langsomt har opbygget. Den relation, der er mellem behandler og klient, oplever Simon som en kæmpe gave – og han savner på ingen måde sit tidligere job:

”Det er enormt nærværende og meningsfuldt og meget, meget givende at få lov til at blive lukket lidt ind i folks liv og give dem en mulighed for at være i et rum, hvor de bare kan være dem selv og intet andet,” fortæller han.

Simon Funder blev færdiguddannet ManuVision-behandler fra hold 10 i 2016.

”Efter at have mødt underviserne på infoaftenen, var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at det var det, jeg skulle. Den måde, de præsenterede ManuVision Uddannelsen på, talte fuldstændig til noget i mig, som jeg i den grad savnede i mit liv.”

Simon Funder

NYSGERRIG?

Kom til introaften og hør nærmere om ManuVision Uddannelsen og ManuVision-behandlingsformen