Aktuelle og planlagte massagekurser i Aarhus og København

Massage 2 Kbh. – kursus for dig der har taget Massage 1
Weekenden d. 25 + 26. januar 2020, kl. 9-16 begge dage
Pris pr. person: 2.500 kr.
Undervisere: Morten Menzer og Marie Louise Bahn

Massage 1 Aarhus – grundkursus i massage
Tirsdage d. 31. marts, 14, 21, + 28. april 2020, kl. 18.45-21.45 alle dage
Pris pr. person: 2.500 kr.
Jane Sundstrup og Ole Mikkelsen er dine undervisere. 

Massage 1 Kbh. grundkursus i massage
Onsdagene d. 27. maj, 3. + 10. + 17. juni 2020, kl. 18-21 alle dagene
Pris pr. person: 2.500 kr.
Undervisere: Morten Menzer og Marie Louise Bahn

Læs mere om kurserne under tilmeldingsfeltet. 

MASSAGEKURSUS

Stiv nakke, ømme skuldre, spændte muskler. Vi kender det allesammen, men ved du, at du faktisk kan lære at afhjælpe den slags skavanker? På et ManuVision Massagekursus får du et effektivt værktøj til at løsne spændinger i kroppen.

I en presset hverdag oplever mange smerter og spændinger. Hvis du har lyst til at bruge dine hænder til at hjælpe disse mennesker, og hvis du interesserer dig for kroppen, kunne et ManuVision Massagekursus være noget for dig.

På et ManuVision Massagekursus får du viden og dybtgående massageteknikker til at afhjælpe smertefulde blokeringer i kroppen, og du lærer at arbejde med lymfesystemet og åndedrættet, som øger effekten af massageteknikkerne.

Vi arbejder både med kroppens forside (nakke, skuldre, arme og ben) og bagside (nakke, skuldre, ryg/lænd og ben).

Massage Intro – ingen aktuelle datoer pt.
Kurset Massage Intro er til dig, der er nysgerrig for at lære om ManuVisions særlige massageteknikker, men ikke har mulighed for at tage et forlænget kursus.

På en enkelt dag lærer du de vigtigste greb og tankerne bag ManuVisions helhedsfilosofi. Vælger du at tilmelde dig ManuVision Uddannelsen til januar, bliver prisen for dette kursus fratrukket det første modul.

Massage 1
Kurset Massage 1 henvender sig til alle der har lyst til at massere – fra nybegyndere til uddannede massører. Alle som ønsker at kende baggrunden for ManuVision Kropsterapiens effektivitet. Kurset kan også være en god måde at få indblik i ManuVision Metoderne, hvis du overvejer at starte på ManuVision Uddannelsen. I så fald burde du også kigge forbi en af vores introduktionsaftener i Aarhus eller København.

Efter kurset får du et diplom, som er fyldestgørende, hvis du er RAB-godkendt behandler.

Hvis du efterfølgende tilmelder dig ManuVision Uddannelsen, trækker vi beløbet fra uddannelsesprisen, så du får massagekurset gratis.

Massage 2
På kurset Massage 2 bygger vi videre på fundamentet, som blev lagt på Massage 1. Vi lærer blandt andet teknikker, der afspænder og frigør det dybe åndedræt. Vi arbejder videre med kroppens blokeringer og mulighederne for at skabe fri gennemstrømning i blod-, lymfe og nervebaner. Vi kigger på kompensationsspændinger og på, hvordan blokeringer kan spejle sig i andre kropsdele. Og vi ser på, hvordan stress manifesterer sig i kroppen.

Efter kurset får du et diplom, som er fyldestgørende, hvis du er RAB-godkendt behandler.

Kærestemassage – ingen aktuelle datoer pt.
Er nærheden forsvundet i bunken af hverdag og vasketøj? Længes I efter en dybere relation og en bedre måde at kommunikere på? På kurset Kærestemassage arbejder vi på at styrke jeres parforhold. I lærer at aflæse hinandens kropssprog. At se, hvor der sidder spændinger og blokeringer og at massere hinanden ved hjælp af dybtgående teknikker. I lærer en ny kropslig måde at være sammen på, med accept og opmærksomhed.

Obs! Vi sender dig en regning ca. en måned før kursusstart, der skal betales inden den vedlagte dato. Vi gør opmærksom på, at den endelige tilmelding er bindende, og at der ikke refunderes ved en evt. afmelding senere end 8 dage inden kursusstart. 

FASTEKURSUS

Det har altid været en del af vores kultur at markere skiftene i naturen, og det mest potente er skiftet fra vinter til sommer. At komme til live igen. Manuvisions fasteforløb er en fantastisk måde at manifestere dette skift på og opleve en udrensning og en gennemstrømning, du ikke har oplevet magen til.

Forløbet strækker sig over 24 dage

  • 10 dages nedtrapning
  • 4 dages faste
  • 10 dages optrapning til normal kost

Tre af dagene tilbringer du i Manuvision Huset, sammen med de andre fastende, hvor vi sætter turbo på udrensningen ved at træne, meditere og massere hinanden. Massagen understøtter udrensningsprocessen i kroppens organer.

Fasten

  • Styrker kredsløbet
  • Skærper sanserne
  • Udskiller affaldsstoffer
  • Regulerer forbrænding og stofskifte
  • Giver selvindsigt

Fastekursus i Aarhus
Vi mødes i Manuvision Huset i Aarhus, efter at have været på nedtrapningskost i 10 dage. Søren Christensen leder fastekurset igennem to dages samvær med fornyelse af kroppens indre og ydre i centrum. Der arbejdes med Manuvisions træningsøvelser for at løsne kroppen, strække musklerne og befrie leddene. Efter træningen, arbejder man to og to med meridianbanemassage. Der er tid til hvile, stille samvær og ture i naturen. Under opholdet er der ingen måltider, men vi drikker rensende the og juice for at holde systemet i gang.  

Fastekursus for kvinder i København – Nyhed
Vi mødes i Manuvision Huset i København. Marie Louise Bahn og Rikke Boesen leder fastekurset for kvinder, og skaber et roligt og opbyggende rum til transformerende dage sammen. I løbet af de to dage, drikker vi hovedsageligt vand, men supplerer med the og lidt saft hvis der er behov. Det gør vi for at understøtte kroppen i udrensningen, uden for mange forstyrrelser. Vores arbejde med kroppen foregår med kropsterapeutiske øvelser, massage, spa/sauna og ture. Der vil være plads til stilhed og hvile, samt et forum hvor vi kan dele oplevelser med hinanden. 

Jeg er så imponeret over, hvor meget vi lærte på 2 dage, og hvor nemt man kan rykke noget for den, man behandler.

Vi fik en fantastisk varm og nærværende instruktion på kurset, som jeg kun kan give mine allerbedste anbefalinger. Jesper Nielsen, deltager på ManuVision Massage I