MERE NÆRVÆR, MINDRE PERFORMANCE

Marie Sol havde sit drømmejob. Hun dansede på tv, hun dansede i musicals, hun dansede på teater og film, i shows og i børneteater, men dansen kostede efterhånden for meget, så en dag valgte hun at gå en ny vej og uddanne sig til ManuVision Kropsbehandler. Skulle noget mere med livet “I mange år levede jeg højt på at være danser, og det er langt hen ad vejen også et fantastisk job, men du danser aldrig helt på dine egne præmisser. Det handler om hele tiden at være tilgængelig for andre. Du skal være i form. Du skal have den rigtige størrelse. Dit hår skal være nyfarvet, og du skal altid være klar, fordi hvem ved, om det er i morgen, de ringer efter dig. Som regel arbejder du også om aftenen, og du er nødt til at danse, selvom dine børn er syge, eller du har brækket benet. Sådan er det bare. Derfor kan jobbet som danser være svært, når man har familie. Jeg kom frem til, at jeg skulle noget mere med mit liv. Tid til familien Jeg kendte ManuVision i forvejen, blandt andet fordi jeg som danser tit er blevet behandlet for skader eller overspændte muskler, men jeg var ikke klar over, at uddannelsen skulle blive så livsomvæltende. Til at starte med ville jeg bare have et nyt erhverv, men det er jo endt med, at jeg har skiftet spor og fået nogle nye værdier i mit liv, som jeg ikke vidste, jeg havde brug for. Jeg har udviklet mig personligt. Hviler mere i mig selv. Jeg er blevet bedre til at sætte grænser og sætter pris på andre ting. Fx har prestigefyldte jobs ikke længere min interesse. Før var det: Shoot for the stars! I dag er det noget andet, der er vigtigt. Jeg vil ikke have for travlt til at se min familie, være for tynd og kun spise mærkelige ting. Det holder ikke. Jeg vil ikke være den slags forbillede for mine børn. Danser og behandler Jeg er stadig danser, og det vil jeg altid være, men nu er der mere balance i mit liv – mindre performance og mere nærvær. Behandlerrollen smitter af på dansen, og dansen påvirker behandlingerne. Jeg kan anbefale ManuVision Uddannelsen til alle, som er parate til, at der skal ske noget nyt, og som har lyst til at arbejde med sig selv. For selvom vi kun er i skole to dage hver anden uge, fylder uddannelsen meget. Hele dit liv bliver påvirket.”

” Til at starte med ville jeg bare have et nyt erhverv, men det er jo endt med, at jeg har skiftet spor og fået nogle nye værdier i mit liv, som jeg ikke vidste, jeg havde brug for. Jeg har udviklet mig personligt. Hviler mere i mig selv.”

Marie Sol

NYSGERRIG?

Kom til introaften og hør nærmere om ManuVision Uddannelsen og ManuVision behandlingsformen