MANUVISION TRÆNING

ManuVision Træning er en vigtig og uundværlig del af at være ManuVision Kropsterapeut. I træningen lærer du at kende forskel på dine og din krops begrænsninger, spændinger og relationen til dine følelser. Med denne “kropsviden” kan du bedre guide dine klienter, når du giver dem en behandling.

Gennem ManuVision Træning lærer du dig selv at kende. Du møder din egen frygt, begrænsninger, overbevisninger via de øvelser, som vi laver. Derfor er træningen en helt central komponent i ManuVision Uddannelsen.

I den virkelige verden kan vi blive rystet over noget, nogen siger eller gør, en hændelse eller en tanke i os selv. I træningslokalet kan vi blive rystet over en spænding, en smerte, en følelse eller en tanke.

Alt, vi oplever, kan bringe os ud af fatning, ryste os og få os ud af balance. ManuVision Træning lærer os at finde tilbage. At vende hjem og stå med os selv – igen og igen. Vi kan ikke fjerne alle livets udfordringer eller kroppens spændinger, men vi kan lære at vende hjem til vores indre kerne eller indre styrke og tage os selv med i det, vi gør.

Hos ManuVision træner du med din krop og ikke mod din krop

Træningens opbygning gør, at du kommer hele din krop igennem. Du møder steder i din krop, som du plejer at undgå, fordi de:

  • Holder på gamle oplevelser, såsom følelsesmæssige traumer
  • Holder på gamle eller nye fysiske skader og traumer
  • Holder på et kæmpe spænd
  • Bare ikke er en del af dit daglige bevægemønster

Det er grunden til, at ManuVision Træning ikke er wellness, men nærmere Extreme Mindfulness-træning.

Det er en måde at arbejde med sig selv, lære sine egne “rigtige” grænser at kende og at bevare roen, fokus og åbenheden, selvom kroppen, tankerne og følelserne taler. ManuVision Træning handler om at kunne synke ned i sig selv uden at falde sammen – og at holde sig selv oppe uden at spænde op.

Læs mere om træningen og find træningstider

 

Hvordan kan du hjælpe andre med ManuVision Træning?

ManuVision træning er ligesom at få kropsterapi.

Kroppen bliver løsnet, der kommer plads til følelserne og åndedrættet frigives.

Forskellen er, at i træningen står vi selv med spændingen. Vi oplever den alene, modsat i en behandlingssituation, hvor det er kropsterapeuten, som påfører klienten “smerte”.

Når vi selv står med spændingen i træningen er det meget tydeligere, at det også er os selv, som kan og skal gøre noget ved det. Vi kan ikke pege på andre og give “skylden” videre, vi er nødt til at være tilstede og handle.

Dit arbejde, som underviser i ManuVision Træning, er at guide et hold igennem en træning, hvor de styrkes fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

For at kunne gøre det, skal du lære at stå med dig selv, dine egne spændinger, modstand og samtidig have et overblik, se dit hold, og vælge øvelser, som er relevante for de enkelte på holdet.