BEHANDLINGSFORMEN

Behandling? Kropsterapi? Massage? Hvad skal man kalde en ManuVision-behandling?

De fleste, som har fået en ManuVision-behandling, kan fortælle om den meget klare fornemmelse af, at livet føles mere enkelt. Alt det, som før virkede uoverskueligt, bliver overskueligt og nemmere at håndtere.

Nogle ville nok bare kalde behandlingen for en lettelse. Fornemmelsen af at have vidst, hvad man skulle, uden at kunne se det klart og uden at kunne gøre det, og nu åbner der sig pludselig mange veje. Og man har energien til at afprøve mulighederne.

Det mærkes i kroppen, i følelserne og i høj grad også i hovedet. Der kommer bevægelse i noget, som var fastlåst. Poetisk udtrykt vender livet tilbage.

Kroppen er altid udgangspunktet

Det er kroppen, som først gør opmærksom på, at noget er galt. Og det er kroppen, som lider under konsekvenserne af alle vores handlinger – eller mangel på samme.

De konsekvenser lægger sig som spændinger, blokeringer og dermed smerter i vores krop. Smerter og spændinger, vi ikke kan slippe væk fra i vores dagligdag.

Hos ManuVision taler vi om at blive rørt og bevæget som en metafor for, at vores følelser bliver involveret og aktiveret.

Det er det, der sker i en ManuVision-behandling. Vi rører, bevæger, pulserer, laver dybe tryk og livet vender tilbage, når følelserne frit kan flyde igennem kroppen.

Når følelserne får plads, kan vi relatere. Vi kan relatere til os selv og mærke, hvad vi har lyst til – eller ikke har lyst til. Vi kan relatere til andre og blive bedre til både at tage imod og sige fra. Og måske kan vi relatere til en lidt mere sårbar fornemmelse af vores eget uopfyldte potentiale, vores plads i verden.

Måske er det vores mangel på relation, som gør os syge, og genkomsten af den, som gør os raske? Så måske skal vi bare kalde det, vi gør, for relationsopbygning.