MERE END EN FYSISK PRÆSTATION 

Mads Meincke er direktør for IRONMAN Danmark og tidligere officer i forsvaret. Han søgte nye og anderledes kompetencer som han kunne bruge i sit strukturerede arbejdsliv, og en ny måde at arbejde sammen med mennesker.

”Jeg har altid været fascineret af hvad MANUVISIONs behandlingsform kunne, i forhold til at skabe ro og balance i mennesker. Jeg har selv fået behandlinger i mange år for at fremme mine fysiske præstationer. Det er en god måde at få min krop og mit hoved i balance.”

Ikke kun et håndværk

For Mads er MANUVISION Uddannelsen både en mulighed for at arbejde med og hjælpe andre mennesker. Men det er også en måde at arbejde med sig selv.

”Jeg kan godt lide at hjælpe mennesker med deres professionelle og personlige udvikling. På uddannelsen har jeg fundet ud af, at jeg ikke kun er i gang med at lære et håndværk for at blive en dygtig kropsterapeut, men at jeg også er nødt til at udvikle mig selv for at kunne blive det.

Hele indfølingsdelen af MANUVISION Uddannelsen finder jeg utrolig spændende. Øvelsen i at arbejde med sig selv, og dermed blive en bedre kropsterapeut gennem en dybere forbindelse tiltaler mig meget.”

Intens form for læring  

To års uddannelse er meget, når man arbejder så intenst med kroppen, sig selv og andre mennesker på en gang. Der er få undervisningsdage pr. måned, men det er til gengæld mange timer, fyldt med oplevelser og læring.

Hvert år er der også et ugelangt internat. Det er her man for alvor får sat sin læring på prøve og tager kvantespring i sin kunnen.

”At være på internat var hårdt, men spændende. Mange af de overbevisninger jeg havde omkring dét at være en dygtig kropsterapeut blev udfordret, i takt med vi begyndte at arbejde med os selv.

Uddannelsen er unik. Ved den intensitet som kommer med de lange dage, og det tætte bånd mellem eleverne på tværs af forskellige personligheder og baggrunde.”

Kroppen under forandring

Mads har også valgt at uddanne sig til MANUVISION Træner. Eleverne deles om at være trænere til elevtræningen, hver uge. Træningen i sig selv er en vigtig del af uddannelsen, og en af nøglerne til at lære sig selv at kende.

”Jeg får selv meget positivt ud af at træne andre, både personligt og fysisk. Jeg er blevet bevidst om hvor meget jeg kan ændre hvordan jeg har det i min krop, hvis jeg arbejder med min vejrtrækning og med træningsøvelserne.”

Stadig meget i vente

Der er sket meget på et år, og med et helt år tilbage af MANUVISION Uddannelsen, er der stadig en del at lære.

”Indtil videre har jeg opnået en dybere ro og nysgerrighed på, hvordan jeg lever mit liv. Jeg har stadig meget at lære omkring den person jeg er, og ønsker at være.”

Mads Meincke startede på MANUVISION Uddannelsens hold 17 i 2019. 

”Øvelsen med at arbejde med sig selv, og dermed blive en bedre kropsterapeut gennem en dybere forbindelse tiltaler mig meget.”

Mads Meincke, direktør for IRONMAN Danmark og Manuvision-elev

NYSGERRIG?

Hør hvad Manuvision Uddannelsen kan give til dit arbejdsliv. Kom til introaften i Aarhus eller København.