KAMILLA VENDTE KARRIEREN PÅ VRANGEN

Kamilla Thomsen gemte sig bag en karriere i modebranchen og trængte til forandring. Svaret kom på en rejse.

Jobbet som butikschef og indkøber for forskellige modebutikker i København holdt Kamilla beskæftiget, men var også blevet et dække for noget andet. Travlheden og alt ‘det praktiske’ gjorde, at hun ikke havde behov for at fordybe sig i menneskelige relationer. Hun ”havde ikke længere sig selv med” i de ting hun lavede.

Der skulle ske noget nyt, men hun var ikke sikker på hvad det skulle være. Hun bestilte en solo-rejse til Bali. Det var i sig selv ikke det fedeste at rejse på egen hånd, men hun fik mulighed for at mærke efter. Navnet Manuvision dukkede op. Flere gange.

For mange år siden fik Kamilla Manuvision Kropsterapi hos Mette Steen, pga. alt muligt som livet havde kastet hendes vej. ”Jeg gik til Mette i et års tid, og fik de redskaber jeg skulle bruge til at komme videre. Det satte en nødvendig proces i gang.”

Allerede dengang trak Manuvision Uddannelsen, men der skulle ti år til, før det var tid til at vende tilbage til Huset. Alt faldt på plads.

Da hun kom hjem fra sin rejse, tilmeldte Kamilla sig til en introduktionsaften i Manuvision Huset København. Hun lyttede nærmest ikke til hvad der blev sagt. Hun vidste allerede, at hun skulle tage Manuvision Uddannelsen.

Sportstypen der ville mere

I forvejen kunne man godt betegne Kamilla som fysisk aktiv. Gennem hele sit liv dyrkede hun en eller anden form for sport eller motion. Hun spillede sågar badminton på eliteplan, og var også spinninginstruktør i en periode.

Oveni jobbet i modebranchen søgte hun fysisk udfordring hos The Wolfpack Gym, på Østerbro i København. Først som træningskunde, siden som instruktør på hold med yin yoga, reformer pilates og mobilitetstræning.

Hun har altid søgt sammenhængen mellem krop og psyke i sin træning. Også dengang med badminton. ”Jeg spillede jo for at vinde, men nogle gange står der noget i vejen, mentalt, for at vinde. Det skal også bearbejdes.”

Modstand der rykker  

Manuvision Uddannelsen satte Kamilla på prøve. En stor udfordring var, at skulle stille sig selv foran hele gruppen. Dele ud, og få feedback. ”Men der er ikke noget af uddannelsen, som jeg vil være foruden. Selvfølgelig er der nogle dage hvor man tænker ’hvad fanden er det her?’. Men det er også de dage hvor jeg har rykket allermest.”

Internaterne har været det mest skelsættende. ”Det kan godt være man ikke ved hvad der skal ske, men tingene sker på de rette tidspunkter.”

F.eks. var det først efter Sverigesinternatet, at hun selv føler, at hun blev en god kropsterapeut. ”Jeg fik at vide, at jeg var nødt til at ‘investere mig selv’. Jeg forstod det ikke til at starte med. Men efter tre dage i skoven kom den. Det der med at bede andre om at give plads til det der gør allermest ondt, og ikke gøre det selv. Men nu er den der. Det er måske ikke så rart, men der er en kæmpe frihed, i at acceptere det du ser inde i dig selv. Jeg tror, at det er derfor der er sket så meget med mine behandlinger efterfølgende. Det er også den frihed der gør, at jeg tør stå stille for første gang i hele mit liv.”

Fællesskabet på Manuvision Uddannelsen bliver svært at slippe, når Kamilla har været til eksamen i december. ”Jeg har ikke lyst til, at det slutter nu. Jeg vil gerne have, at det bliver ved. Uddannelsen er så spændende, og der er helt klart også nogle fra holdet som jeg skal have ‘for life’.”

Fremtiden hos Ulvene

På The Wolfpack Gym er de rigtig glade for de kompetencer, som Kamilla bringer med sig – både i behandlerrummet og træningssalen. Hendes træningshold bærer nu mere præg af Manuvision-ånden. ”Jeg har meget mere fokus på vejrtrækningen, og at folk skal mærke hvad det er, der sker i deres krop. Mine yogatimer bliver aldrig spirituelle, fordi sådan er jeg ikke. Men krop og sind følges ad. Og så er der musik til!”

Manuvision Uddannelsen har givet hende dét, som hun ikke turde før. At nyde dér hvor man er, lige nu. Og det vil Kamilla gerne hjælpe andre med, som Manuvision Kropsterapeut, fordi det har hjulpet hende. ”Det er alpha omega at give sig selv tid til at være. Vi lever megahurtige liv, hvor man hele tiden skal ’nå’, og hvor alt er resultatbaseret. Slip dog målet og nyd processen. Vi har alle brug for at stå stille en gang i mellem.”

Kamilla Thomsen afsluttede MANUVISION Uddannelsen i 2019. 

”Der er en kæmpe frihed i at acceptere det som du ser inde i dig selv. Det er den frihed der gør, at jeg tør stå stille for første gang i hele mit liv”

Kamilla Thomsen

NYSGERRIG?

Kom til introaften og hør nærmere om ManuVision Uddannelsen og ManuVision-behandlingsformen