VIL DU VÆRE KROPSTERAPEUT?

Vil du løsne spændinger og blokeringer i kroppen? Hjælpe mennesker med øm nakke, sportsskader, stress og andre udfordringer?

På 2 år kan du uddanne dig til ManuVision Kropsterapeut og hjælpe mennesker både fysisk og psykisk med dine hænder. Du bliver en del af et fællesskab og lærer om dybtgående massageteknikker, ledfrigørelse, samtaleteknik, åndedrættets betydning, kroppens energisystem, sammenhængen mellem krop, følelser og sind og meget mere, mens du udvikler dig personligt og lærer dig selv meget bedre at kende. I øvrigt skal du på internat i de svenske skove og ude i bjergene nord for Barcelona.

Kom til introduktionsaften
Vil du høre mere? Så er du velkommen til introduktionsaften, hvor vi giver en smagsprøve på ManuVision Uddannelsen.

  • Du bliver klogere på uddannelsesforløbet
  • Du lærer din første teknik
  • Du prøver en unik træningsform
  • Du ser en erfaren kropsterapeut arbejde
  • Du møder undervisere og elever
  • Du får mulighed for at komme på briksen selv.

Arrangementet er gratis, du skal blot tilmelde dig. Vi har et begrænset antal pladser.

Læs mere om uddannelsen.

Obs: ved at trykke “tilmeld” giver du samtykke til at vi gemmer dit navn, telefonnummer og email indtil introaftenen er afviklet. Derefter sletter vi naturligvis de informationer. 

Træning

En god kropsterapeut har et tændt sanseapparat og kan modtage impulser både fra sig selv og andre. Derfor er træning en vigtig del af ManuVision Uddannelsen. Når vi træner efter ManuVisions principper, vågner kroppen og sanserne og giver os et fundament for at være til stede i behandlingen.

Introduktionsaften
AARHUS

Der er ikke flere introaftener om uddannelsesstart i Aarhus til  januar 2019. Kan du ikke vente til 2020, er der mulighed for at starte i København. 

Kontakt pia@manuvision.dk snarest for mere info. 

Introduktionsaften
KØBENHAVN
onsdag d. 9. januar kl. 17-19.30

Bliv kropsterapeut på 2 år

Du kan uddanne dig til ManuVision Kropsterapeut i København, Aarhus og Barcelona. Undervisningen er bygget op omkring mesterlæreprincippet, og dine undervisere er i den grad kropsterapeutiske mestre. I gennemsnit har de mindst 17 års behandlererfaring i hænderne, og de forstår at give deres erfaring videre.

Internat i Spanien

På første år af ManuVision Uddannelsen tager vi ud i bjergene nord for Barcelona i 6 dage for at træne, lære teknikker og opbygge vores relationer. Se billeder.

Internat i Sverige

På andet år bruger vi en uge i Sverige på at fokusere på behandlerrollen, nærvær og personlig udvikling. Se billeder.