MASSAGEKURSUS

Vil du lære at massere? På et ManuVision Massagekursus lærer du vores særlige teknikker og behandlingsform og får et effektivt værktøj til at løsne spændinger i kroppen.

Hvis du har lyst til at bruge dine hænder til at hjælpe andre mennesker, og hvis du interesserer dig for kroppen, kunne et ManuVision-massagekursus være lige noget for dig.

På ManuVision Massage I får du viden og dybtgående massageteknikker til at afhjælpe smertefulde blokeringer i kroppen. Du får et effektivt værktøj og lærer at arbejde med lymfesystemet og åndedrættet, som øger effekten af massageteknikkerne.

Hvert modul går i dybden med vigtige områder af kroppen. Vi arbejder med kroppens forside (nakke, skuldre, arme og ben) og bagside (nakke, skuldre, ryg/lænd og ben).

Indblik i ManuVision

Kurset henvender sig til alle der har lyst til at massere – fra nybegyndere til uddannede massører. Alle som ønsker at kende baggrunden for ManuVision Kropsterapis effektivitet. Kurset er også en god måde at få indblik i ManuVision-metoderne, hvis du overvejer at starte på ManuVision Uddannelsen. I så fald burde du også kigge forbi en af vores introduktionsaftener i Aarhus eller København.

Efter deltagelse på massagekurset udleverer vi et diplom, som er fyldestgørende og brugbart, hvis du er RAB-godkendt behandler.

Pris: 2.500 kroner

Hvis du efterfølgende tilmelder dig uddannelsen, trækker vi beløbet fra uddannelsesprisen, så du får massagekurset gratis.

 

ManuVision Massage I, Aarhus ManuVision Massage I, København
23. – 24. september 2017,
begge dage 9-16
26. – 27. august 2017,
begge dage 9-16
28. – 29. oktober 2017,
begge dage 9-16
24. og 31. oktober og 7. og 14. november 2017,
alle dage 19.15-22.15

Jeg meldte mig til ManuVision Massage I fordi jeg ville afklare, om jeg skulle tilmelde mig den fulde toårige uddannelse.

Weekenden var fyldt med nærvær og nysgerrighed. Jeg er imponeret over, hvor langt vi nåede med nogle enkelte greb og teknikker.

Jeg er super taknemmelig over for underviseren Søren og de andre kursister. Weekenden gav mig mere, end jeg havde drømt om, og har helt sikkert forstærket min lyst til at tage uddannelsen.

Majbrit Larsen Deltager, ManuVision Massage I Oktober 2015