MASSAGEKURSUS

Stiv nakke, ømme skuldre, spændte muskler. Vi kender det allesammen, men ved du, at du faktisk kan lære at afhjælpe den slags skavanker? På et ManuVision Massagekursus får du et effektivt værktøj til at løsne spændinger i kroppen.

I en presset hverdag oplever mange smerter og spændinger. Hvis du har lyst til at bruge dine hænder til at hjælpe disse mennesker, og hvis du interesserer dig for kroppen, kunne et ManuVision Massagekursus være noget for dig.

På ManuVision Massage I får du viden og dybtgående massageteknikker til at afhjælpe smertefulde blokeringer i kroppen, og du lærer at arbejde med lymfesystemet og åndedrættet, som øger effekten af massageteknikkerne.

Vi arbejder både med kroppens forside (nakke, skuldre, arme og ben) og bagside (nakke, skuldre, ryg/lænd og ben).

For begyndere og øvede massører

Kurset henvender sig til alle der har lyst til at massere – fra nybegyndere til uddannede massører. Alle som ønsker at kende baggrunden for ManuVision Kropsterapiens effektivitet. Kurset er også en god måde at få indblik i ManuVision Metoderne, hvis du overvejer at starte på ManuVision Uddannelsen. I så fald burde du også kigge forbi en af vores introduktionsaftener i Aarhus eller København.

Efter kurset får du et diplom, som er fyldestgørende, hvis du er RAB-godkendt behandler.

Pris: 2.500 kroner

Hvis du efterfølgende tilmelder dig uddannelsen, trækker vi beløbet fra uddannelsesprisen, så du får massagekurset gratis.

 

ManuVision Massage I, Aarhus ManuVision Massage I, København
28. – 29. oktober 2017,
begge dage 9-16
24. og 31. oktober og 7. og 14. november 2017,
alle dage 19.15-22.15

Jeg er så imponeret over, hvor meget vi lærte på 2 dage, og hvor nemt man kan rykke noget for den, man behandler.

Vi fik en fantastisk varm og nærværende instruktion på kurset, som jeg kun kan give mine allerbedste anbefalinger.

Jesper Nielsen, deltager på ManuVision Massage I, september 2017